2020. szeptember 9.
KÖTELEZŐ A MASZK VISELÉSE!
Kedves Vendégeink!
Annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben is biztosíthassuk a zavartalan mozizás élményét, arra kérjük Önöket, tartsák be a következőket:
2020. szeptember 9-től a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán és a Kino Cafe mozikban az alábbi járványügyi szabályok lépnek érvénybe:
KÖTELEZŐ AZ ORROT ÉS A SZÁJAT EGYARÁNT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE A MOZI EGÉSZ TERÜLETÉN, ÍGY A MOZITERMEKBEN IS.
– A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
– Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
– Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon, s válasszák a Távmozit!
Megértésüket köszönjük, jó szórakozást kívánunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. augusztus 24.
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA A MOZIBAN IS
KEDVES NÉZŐINK!
Annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben is biztosíthassuk a zavartalan mozizás élményét, arra kérjük Önöket, lehetőség szerint tartsák be a következőket:
– A mozi területén ajánljuk a maszk viselését!
– A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
– Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
– Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon, s válasszák a Távmozit!
Jó szórakozást kívánunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. július 2.
IDÉN NYÁRON VÁROSSZERTE MOZIVÁSZON – BUDAPEST KERTMOZI
Elindul a Budapest Kertmozi, a Budapest Film Zrt kezdeményezése.
Mi lehet lélekemelőbb nyári kulturális élmény, mint a természet, a remek filmek és a barátok találkozása Budapest egyik varázslatos terén, a csillagos ég alatt? A Budapest Film Zrt. idén nyáron kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. A megmozdulás elsődleges célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgikus élménye a mai nívós filmkínálattal párosul.
A kezdeményezéshez számos budapesti kerület, társszervezet csatlakozott: ilyenek a VI. és a VIII. kerületi önkormányzatok, valamint az Eötvös 10 Közösségi és kulturális színtér, akiknek köszönhetően péntekenként a VIII. kerületi Teleki téren, szombatonként pedig a VI. kerületi Hunyadi téren várják a mozizni vágyókat ingyenes vetítéssel. A szervezők célja, hogy a Budapest Kertmozi idővel hagyományteremtő, egyfajta ernyőszervezetté nője ki magát; ebben máris számos partner jelezte együttműködési szándékát, így a helyszínek és események száma a közeljövőben növekszik majd. A Budapest Film közkedvelt mozijaihoz hasonlatosan, az egyes helyszínek egyedi karaktert kapnak, amelyet főként a látogatók igényeire szabott filmkínálat határoz meg. A kertmozit a JCDecaux, a világ vezető kültéri médiavállalata is támogatja.
Liszka Tamás, a Budapest Film Zrt. Vezérigazgatója így nyilatkozott: „A kertmoziban minden benne van, ami miatt jó dolog budapestinek lenni: a minőségi filmélmények sokasága, az évszázados mozikultúránk, maga a közösség, amely ezt életben tartja, a városunk páratlan szépsége, és persze az a szabadság is, hogy a köztereinket, parkjainkat bármikor művészeti helyszínné, jelen esetben például filmszínházzá avathatjuk a magunk örömére. A Budapest Kertmozi ezért sokkal több, mint nyári vetítések sorozata: közösen létrehozott, tagadhatatlan bizonyítéka is annak, hogy a budapestiek mennyire szeretik a filmeket és a várost, ahol élnek.“
További információ, program és regisztráció a Budapest Kertmozi honlapjánés Facebook oldalán.

———————————————————————————————————————————-

2020. június 23.
CSÜTÖRTÖKÖN NYITNAK A BUDAPEST FILM ZRT. FILMSZÍNHÁZAI!
A veszélyhelyzet megszüntetése után, a kormány döntése értelmében június 25-én, azaz csütörtökön a Budapest Film Zrt. mozijai kitárják kapuikat: aznaptól a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin mozi is korlátozások nélkül vetít, s nagy örömmel várja vissza közönségét.
A járványhelyzet utáni első műsorhét programja június 22-én, hétfőn kerül fel az artmozi.hu-ra és a mozik honlapjára, s az internetes jegyelővétel is innentől indul.
ATávmozi hétfő kivételével naponta egy előadásban vetít tovább.
Várunk mindenkit szeretettel a vásznaink elé!

———————————————————————————————————————————-

2020. április 21.
ELINDULT A BUDAPESTI TÁVMOZI
A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét nálunk semmiképp se fenyegethesse a járvány.
Most viszont elsőként is nyitunk újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában.
Örömmel mutatjuk be új kezdeményezésünket, a Budapesti Távmozit.
A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe filmszínházak mostantól ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu oldalon keresztül.
>>TOVÁBB A TÁVMOZI OLDALRA>>

———————————————————————————————————————————-

2020. március 16.
KÖZLEMÉNY A TELJES BEZÁRÁSRÓL
Az országos veszélyhelyzet szigorított intézkedéseinek megfelelően a Budapest Film Zrt. artmozi-hálózatának összes filmszínházában a korábban elrendelt vetítések, rendezvények beszüntetésén felül az ügyeleti nyitvatartás is megszűnik. Így a Toldi, Kino Cafe és a Puskin, valamint a Művész mozi büféje és tékája is, március 16-i hatállyal, visszavonásig, teljesen bezár.A neten elővételben vásárolt jegyek árának visszautalását a Budapest Film Zrt. ma, március 16-án, hétfőn megkezdte.Reméljük, hamarosan újra együtt mozizhatunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. március 13.
KÖZLEMÉNY
Kedves Nézőink!

A magyar kormány és az operatív törzs 2020. március 11-én (szerdán) országos veszélyhelyzetet hirdetett ki. Ennek megfelelően a fenntartó főpolgármester utasítása értelmében a Corvin mozi március 12-i hatállyal, legkorábban március 26-ig vetítéseket, rendezvényeket nem tart.
A neten elővételben vásárolt jegyek árának visszautalását a Budapest Film Zrt. hétfőn (03.16-án) kezdi: minden jegyvásárló 30 napon belül visszakapja az összeget.
Reméljük, hamarosan újra együtt mozizhatunk!