2020. április 21.
ELINDULT A BUDAPESTI TÁVMOZI
A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét nálunk semmiképp se fenyegethesse a járvány.
Most viszont elsőként is nyitunk újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában.
Örömmel mutatjuk be új kezdeményezésünket, a Budapesti Távmozit.
A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe filmszínházak mostantól ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu oldalon keresztül.
>>TOVÁBB A TÁVMOZI OLDALRA>>

———————————————————————————————————————————-

2020. március 16.
KÖZLEMÉNY A TELJES BEZÁRÁSRÓL
Az országos veszélyhelyzet szigorított intézkedéseinek megfelelően a Budapest Film Zrt. artmozi-hálózatának összes filmszínházában a korábban elrendelt vetítések, rendezvények beszüntetésén felül az ügyeleti nyitvatartás is megszűnik. Így a Toldi, Kino Cafe és a Puskin, valamint a Művész mozi büféje és tékája is, március 16-i hatállyal, visszavonásig, teljesen bezár.A neten elővételben vásárolt jegyek árának visszautalását a Budapest Film Zrt. ma, március 16-án, hétfőn megkezdte.Reméljük, hamarosan újra együtt mozizhatunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. március 13.
KÖZLEMÉNY
Kedves Nézőink!

A magyar kormány és az operatív törzs 2020. március 11-én (szerdán) országos veszélyhelyzetet hirdetett ki. Ennek megfelelően a fenntartó főpolgármester utasítása értelmében a Corvin mozi március 12-i hatállyal, legkorábban március 26-ig vetítéseket, rendezvényeket nem tart.
A neten elővételben vásárolt jegyek árának visszautalását a Budapest Film Zrt. hétfőn (03.16-án) kezdi: minden jegyvásárló 30 napon belül visszakapja az összeget.
Reméljük, hamarosan újra együtt mozizhatunk!