Ősz mozis eseményekkel

A Budapest Film Zrt. mozijaiban a remek filmek mellett gazdag eseménykínálat várja idén ősszel is a mozirajongókat.

A hétvégén a Toldi Moziban végetért sikeres Kiskakas animációs fesztivál után 12-től a Finn Filmnapokkövetkeznek, a Művészben még tart a Sehenswert/Szemrevaló német, osztrák és svájci filmösszeállítása, a Puskin speciális forgatókönyves hétvégéjének híreivel (legutóbb Joe Eszterhas volt a Magyar Nemzeti Filmalap vendége) pedig még mindig tele a sajtó.

A Corvinban újraindul A hét mesterlövésze sorozat Puzsér Róberttel, a hónap végén pedig a Halloween Night Fest horrorfilmes éjszakája fogja megborzongatni a nagyérdeműt.

A Puskinban folytatódik az októberben megkezdett Beethoven-sorozat: október 18-án a 3., november-decemberben pedig a 4., 5., 6., 7., 8. és a 9. Szimfónia csendül fel.

Novemberben pedig csak győzzük követni az eseményeket: 6-11. között a Toldiban és a Művészben a Verzió Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál, 5-14. között a Puskinban Olasz Filmhét, 14-15-én a Corvinban Reel Rock filmnapok a hegyek rajongóinak, 15-22. között a Puskinban Izraeli Filmhét, 16-21. között a Toldiban EU Shorts rövidfilmekkel, ugyanott 22-25. között Anilogue animációs filmekkel, 21-25. között a Művészben Belga Filmhét, november 27. és december 1. között pedig Brazil Filmhét, míg december 7-8-án a Puskinban Török Filmnapok várják az érdeklődőket.

Most, hogy ennyi érdekes program mellett ráadásul a hideg is beköszönt, irány a mozi!