Budapest Film Zrt. elnyerte az Energiatudatos Vállalat címet

Örömmel és büszkeséggel tájékoztatjuk Partnereinket és Vendégeinket, hogy a Budapest Film Zrt. 2012-ben elnyerte az Energiatudatos Vállalat címet. A címet a Virtuális Erőmű Programmal szorosan együttműködő, a hazai vállalkozások energiahatékonyságának előmozdítását célzó energiahatékonysági Kiválósági Pályázat Irányító Bizottsága ítélte oda társaságunknak – a bizottság tagjai között megtalálható az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottsága, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és több, nagyhírű műszaki-gazdaságtudományi egyetem képviselője.

A Virtuális Erőmű Program célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzétegye a csatlakozó vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit.

  1. A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként Társaságunk nagy hangsúlyt helyez az energiahatékony működésre. Energiatudatos vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk a hatékony energiafelhasználásra, amellyel nem csak saját költségeinket csökkentjük, de a jövő nemzedékei számára teremtünk élhetőbb környezetet.
  2. A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként Társaságunk nagy hangsúlyt helyez az erőforrások hatékony felhasználásra.  Az Energiahatékony Vállalat díj elnyerésével szolgáltatásaink megvásárlásakor ügyfeleink is biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legkevesebb energiát használtuk fel, vagyis nem terheltük a környezetet.
  3. A Virtuális Erőmű Program segít számszerűsíteni a már elért megtakarításokat, így az illetékes állami szervek számára hasznos információforrást jelent a vállalkozások energiahatékonyságáról. Társaságunk számára fontos, hogy az Európai Unió tagjaként mi is hozzájáruljunk hazánk energiahatékonysági vállalásaihoz és részt vegyünk ebben az előremutató kezdeményezésben.  Tevékenységünk során havi rendszerességgel készítünk jelentéseket és az előrejelzéseket is aktualizáljuk. Az energiahatékonyság pontos figyelemmel kisérése érdekében speciális mérőszámokat dolgoztunk ki.
  4. A jelenkor egyik legnagyobb gazdasági kihívása az erőforrások hatékony felhasználása, a költségek megfelelő szinten tartása. A Virtuális Erőmű Programhoz való csatlakozásunk segítségével cégünk megkapta azt a szakmai segítséget, mellyel hosszú távon képesek vagyunk az energiaköltségek rendszeres nyomon követésére, optimalizálására és tudásunkat, tapasztalatainkat megoszthatjuk a programban részt vevő többi hazai vállalattal.
  5. Amellett, hogy jól számszerűsíthető költségcsökkenést eredményezett, számunkra a Virtuális Erőmű Programhoz való csatlakozás egyik fő mozgatórugója az Energiatudatos Vállalat logó és használatának lehetősége volt. A jelen gazdasági helyzetben nemcsak a költségek minimalizálása, hanem innovatív értékesítési és marketing technikák alkalmazása is segíthet a vállalatoknak a fejlődésben. Bízunk benne, hogy az Energiatudatos Vállalat védjegy hamarosan fontossá válik a fogyasztók számára, és inkább az ilyen védjeggyel ellátott termékeket, szolgáltatásokat keresik majd. Továbbá cégünk nagy figyelmet fordít a pontos igényfelmérésekre és szolgáltató partnerei kiválasztására is.

http://virtualiseromu.hu/