2021. április 30.
ÚJRA KINYITOTTAK A BUDAPEST FILM MOZIJAI
Kedves Nézőink!
A beoltottak száma elérte a 4 milliót, és Magyarország kormánya kihirdeti a megfelelő rendeleteket, így a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) holnap, vagyis május 1-én ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket. A programot megtalálják internetes felületeinken, de kérjük nézőinket, csak akkor vásároljanak elővételben jegyet előadásainkra, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, s a moziba magukkal hozzák személyazonosságukat igazoló okmányukat is. A filmszínházak személyzete köteles ellenőrizni ezen dokumentumokat. 18 éven aluli néző csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében látogathatja előadásainkat. Nézőink biztonsága rendkívül fontos nekünk, ezért a filmszínházak személyzetének kötelező a maszk viselete, a közönség maszk nélkül mozizhat.Az előzetesen a Távmoziban meghirdetett fesztiválok, filmnapok maradnak a meghirdetett időpontokban, s a virtuális térben.

———————————————————————————————————————————-

2021. április 28.
ÚJRA KINYITHATNAK A BUDAPEST FILM MOZIJAI
Ha a beoltottak száma eléri a 4 milliót, és Magyarország kormánya kihirdeti a megfelelő rendeleteket, a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) e hét pénteken, vagyis április 30-án ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket. A mozik akkor nyitnak ki, amikortól ezt a rendelkezések lehetővé teszik. A tervezett programot már megtalálják internetes felületeinken, de csak akkor vásároljanak elővételben jegyet előadásainkra, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, s a moziba magukkal hozzák személyazonosságukat igazoló okmányukat is. A filmszínházak személyzete köteles ellenőrizni ezen dokumentumokat. 18 éven aluli néző csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében látogathatja előadásainkat. Nézőink biztonsága érdekében a filmszínházak személyzetének kötelező a maszk viselete, a közönség maszk nélkül mozizhat.
Amennyiben Ön olyan előadásra vásárol jegyet online, amelyet végül nem tudunk megtartani, a belépő árát természetesen visszautaljuk. A Távmozi a hagyományos vetítések elindítását követően is vetít – az előzetesen meghirdetett fesztiválok, filmnapok is maradnak a meghirdetett időpontokban, s a virtuális térben.
Nagyon várjuk a mihamarabbi viszontlátást!

———————————————————————————————————————————-

2021. április 23.
HAMAROSAN A FILMSZÍNHÁZAK IS ÚJRA FOGADHATNAK NÉZŐKET
Mint arról bizonyára Ön is értesült, Magyarország kormánya kilátásba helyezte a kulturális intézmények kinyitását, ha a beoltottak száma eléri a 4 milliót – így hamarosan a filmszínházak is újra fogadhatnak nézőket. Nagyon várjuk már ezt a pillanatot, s amint megkapjuk a hivatalos tájékoztatást, s amint megjelennek a vonatkozó rendeletek, a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket. Ha az összes járványügyi szabály tisztázódik, hogy mikortól, milyen korlátozásokkal, feltételekkel vetíthetünk, talán már a jövő hét közepétől lehetséges lesz az online jegyvásárlás, s hétvégétől újra biztosíthatjuk közönségünknek a hagyományos mozizás élményét.
Kérjük, addig is kövesse internetes felületeinket (az artmozik honlapját és Facebook-oldalait), s amint lesznek információink, azonnal megosztjuk a nyilvánossággal. S addig is, ahogy már hónapok óta, várunk mindenkit szeretettel a Távmozi előadásaira!

———————————————————————————————————————————-

2021. január 29.
A BUDAPEST FILM FILMSZÍNHÁZAI ZÁRVA, A TÁVMOZI TOVÁBBRA IS VÁRJA A NÉZŐKET!
Az országos veszélyhelyzet szigorított intézkedéseit meghosszabították, így a határozat szerint 2021. március 1-ig a Budapest Film Zrt. mozi-hálózatának filmszínházai sem nyithatnak ki. A >> TÁVMOZIBAN >> természetesen továbbra is zajlanak a vetítések, fesztiválokkal (Finn Filmnapok, Építészeti Filmnapok, stb.), napi több előadással várjuk a nézőket: https://film.artmozi.hu/ . Facebookon, webes felületeinken folyamatosan tájékoztatjuk nézőinket internetes programjainkról. Reméljük, hamarosan személyesen is újra együtt mozizhatunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. november 10.
BEZÁRNAK A BUDAPEST FILM FILMSZÍNHÁZAI, A TÁVMOZI VÁRJA A NÉZŐKET!
Az országos veszélyhelyzet szigorított intézkedéseinek megfelelően 2020. november 11. szerdától, minimum 30 napra a Budapest Film Zrt. mozi-hálózatának összes filmszínháza bezár. A neten elővételben vásárolt jegyek árát a Budapest Film Zrt. automatikusan visszautalja. A moziban vásárolt jegyeket november 11-től november 15-ig, 14 és 18 óra között lehet visszaváltani a Puskin mozi pénztárában.
A Távmozi természetesen továbbra is vetít: fesztiválokkal (Olasz Filmfesztivál, Anilogue, ZsiFi), napi több előadással várjuk a nézőket a https://film.artmozi.hu/ oldalon. Facebookon, webes felületeinken folyamatosan tájékoztatjuk nézőinket internetes programjainkról.
Reméljük, hamarosan személyesen is újra együtt mozizhatunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. november 5.
A JÁRVÁNYHELYZET MIATT A KINO CAFE MOZI MŰSORRENDI ELŐADÁSAIT ÁTMENETILEG FELFÜGGESZTJÜK
Kedves Nézőink!
A járványhelyzet miatt a Kino Cafe mozi műsorrendi előadásait átmenetileg felfüggesztjük.
Reméljük, mihamarabb újra vetíthetünk, s addig várjuk Önöket a Budapest Film továbbra is nyitva tartó art mozijaiban,
és a Távmoziban: https://film.artmozi.hu
Köszönjük megértésüket!

———————————————————————————————————————————-

2020. november 4.
ÚJ SZABÁLYOK A KORONAVÍRUS HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL
Kedves Vendégeink!
A hatályos járványügyi rendeletek értelmében 2020. november 4-től a vetítéseken, rendezvényeken két helyet szabadon kell hagynunk – vagyis minden harmadik széken ülhet néző. Ez a szabály az előre megváltott jegyekre, családtagokra, társaságokra, párokra is vonatkozik. Amennyiben már megvásárolták jegyüket és ezekkel a feltételekkel mégsem szeretnék megtekinteni az előadást, a pénztárban visszaváltjuk jegyüket.

Annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben, a fenti szabályok betartása mellett is biztosíthassuk a zavartalan mozizás élményét, továbbra is arra kérjük Önöket, hogy a 2020. szeptember 9-én életbe lépett járványügyi szabályokat továbbra is tartsák be a Corvin, a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban:
– A MOZI TELJES TERÜLETÉN KÖTELEZŐ AZ ORROT ÉS A SZÁJAT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE!
– A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
– Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
– Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon, s válasszák a Távmozit!

Megértésüket, és együttműködésüket Köszönjük,
Jó szórakozást kívánunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. szeptember 9.
KÖTELEZŐ A MASZK VISELÉSE!
Kedves Vendégeink!
Annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben is biztosíthassuk a zavartalan mozizás élményét, arra kérjük Önöket, tartsák be a következőket:
2020. szeptember 9-től a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán és a Kino Cafe mozikban az alábbi járványügyi szabályok lépnek érvénybe:
KÖTELEZŐ AZ ORROT ÉS A SZÁJAT EGYARÁNT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE A MOZI EGÉSZ TERÜLETÉN, ÍGY A MOZITERMEKBEN IS.
– A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
– Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
– Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon, s válasszák a Távmozit!
Megértésüket köszönjük, jó szórakozást kívánunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. augusztus 24.
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA A MOZIBAN IS
KEDVES NÉZŐINK!
Annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben is biztosíthassuk a zavartalan mozizás élményét, arra kérjük Önöket, lehetőség szerint tartsák be a következőket:
– A mozi területén ajánljuk a maszk viselését!
– A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
– Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
– Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon, s válasszák a Távmozit!
Jó szórakozást kívánunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. július 2.
IDÉN NYÁRON VÁROSSZERTE MOZIVÁSZON – BUDAPEST KERTMOZI
Elindul a Budapest Kertmozi, a Budapest Film Zrt kezdeményezése.
Mi lehet lélekemelőbb nyári kulturális élmény, mint a természet, a remek filmek és a barátok találkozása Budapest egyik varázslatos terén, a csillagos ég alatt? A Budapest Film Zrt. idén nyáron kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. A megmozdulás elsődleges célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgikus élménye a mai nívós filmkínálattal párosul.
A kezdeményezéshez számos budapesti kerület, társszervezet csatlakozott: ilyenek a VI. és a VIII. kerületi önkormányzatok, valamint az Eötvös 10 Közösségi és kulturális színtér, akiknek köszönhetően péntekenként a VIII. kerületi Teleki téren, szombatonként pedig a VI. kerületi Hunyadi téren várják a mozizni vágyókat ingyenes vetítéssel. A szervezők célja, hogy a Budapest Kertmozi idővel hagyományteremtő, egyfajta ernyőszervezetté nője ki magát; ebben máris számos partner jelezte együttműködési szándékát, így a helyszínek és események száma a közeljövőben növekszik majd. A Budapest Film közkedvelt mozijaihoz hasonlatosan, az egyes helyszínek egyedi karaktert kapnak, amelyet főként a látogatók igényeire szabott filmkínálat határoz meg. A kertmozit a JCDecaux, a világ vezető kültéri médiavállalata is támogatja.
Liszka Tamás, a Budapest Film Zrt. Vezérigazgatója így nyilatkozott: „A kertmoziban minden benne van, ami miatt jó dolog budapestinek lenni: a minőségi filmélmények sokasága, az évszázados mozikultúránk, maga a közösség, amely ezt életben tartja, a városunk páratlan szépsége, és persze az a szabadság is, hogy a köztereinket, parkjainkat bármikor művészeti helyszínné, jelen esetben például filmszínházzá avathatjuk a magunk örömére. A Budapest Kertmozi ezért sokkal több, mint nyári vetítések sorozata: közösen létrehozott, tagadhatatlan bizonyítéka is annak, hogy a budapestiek mennyire szeretik a filmeket és a várost, ahol élnek.“
További információ, program és regisztráció a Budapest Kertmozi honlapjánés Facebook oldalán.

———————————————————————————————————————————-

2020. június 23.
CSÜTÖRTÖKÖN NYITNAK A BUDAPEST FILM ZRT. FILMSZÍNHÁZAI!
A veszélyhelyzet megszüntetése után, a kormány döntése értelmében június 25-én, azaz csütörtökön a Budapest Film Zrt. mozijai kitárják kapuikat: aznaptól a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin mozi is korlátozások nélkül vetít, s nagy örömmel várja vissza közönségét.
A járványhelyzet utáni első műsorhét programja június 22-én, hétfőn kerül fel az artmozi.hu-ra és a mozik honlapjára, s az internetes jegyelővétel is innentől indul.
ATávmozi hétfő kivételével naponta egy előadásban vetít tovább.
Várunk mindenkit szeretettel a vásznaink elé!

———————————————————————————————————————————-

2020. április 21.
ELINDULT A BUDAPESTI TÁVMOZI
A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét nálunk semmiképp se fenyegethesse a járvány.
Most viszont elsőként is nyitunk újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában.
Örömmel mutatjuk be új kezdeményezésünket, a Budapesti Távmozit.
A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe filmszínházak mostantól ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu oldalon keresztül.
>>TOVÁBB A TÁVMOZI OLDALRA>>

———————————————————————————————————————————-

2020. március 16.
KÖZLEMÉNY A TELJES BEZÁRÁSRÓL
Az országos veszélyhelyzet szigorított intézkedéseinek megfelelően a Budapest Film Zrt. artmozi-hálózatának összes filmszínházában a korábban elrendelt vetítések, rendezvények beszüntetésén felül az ügyeleti nyitvatartás is megszűnik. Így a Toldi, Kino Cafe és a Puskin, valamint a Művész mozi büféje és tékája is, március 16-i hatállyal, visszavonásig, teljesen bezár.A neten elővételben vásárolt jegyek árának visszautalását a Budapest Film Zrt. ma, március 16-án, hétfőn megkezdte.Reméljük, hamarosan újra együtt mozizhatunk!

———————————————————————————————————————————-

2020. március 13.
KÖZLEMÉNY
Kedves Nézőink!

A magyar kormány és az operatív törzs 2020. március 11-én (szerdán) országos veszélyhelyzetet hirdetett ki. Ennek megfelelően a fenntartó főpolgármester utasítása értelmében a Corvin mozi március 12-i hatállyal, legkorábban március 26-ig vetítéseket, rendezvényeket nem tart.
A neten elővételben vásárolt jegyek árának visszautalását a Budapest Film Zrt. hétfőn (03.16-án) kezdi: minden jegyvásárló 30 napon belül visszakapja az összeget.
Reméljük, hamarosan újra együtt mozizhatunk!